Sigurno u školu s HAK-om 2022.

11

Autoklub Velika Gorica i ove je godine u suradnji s Hrvatskim autoklubom sudjelovao u prometno edukativnoj akciji “Sigurno u školu s HAK-om“. Akcija je vezana uz početak školske godine i namijenjena je djeci u dobi od 5 do 8 godina, njihovim roditeljima kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.

12

U sklopu akcije ukupno 94 osnovnoškolaca iz Osnovnih škola VukovinaKravarsko i Pokupsko te područnih škola u MraclinuBuševcuVelikoj BuniKozjačiŠiljakovini i Hruševcu, slušalo je o sigurnosti u prometu te učilo kako se pravilno ponašati kao sudionik u prometu. Školarce su posebno razveselili radni materijali i prikladni pokloni iz kojih naknadno mogu ponoviti znanje usvojeno na predavanju.

13

Akcija je vezana uz početak školske godine i namijenjena je djeci u dobi od 5 do 8 godina, njihovim roditeljima kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti. Kroz provođenje akcije želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina, u prometu pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu.

14

Prometno-edukativna akcija “Sigurno u školu s HAK-om” provodi se na nacionalnoj razini neposredno prije početka i u prvim tjednima nove školske godine. Konkretne savjete samim mališanima, učenicima prvih razreda osnovnih škola na velikogoričkom području, pružili su na prigodnom predavanju i uz podjelu poklona djelatnici Autokluba Velika Gorica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *